Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl
03-12-2015

Vacature Technisch Tekenaar

Vacature Technisch Tekenaar

Werk jij graag in een enthousiast technisch team?

Als technisch tekenaar elektrotechniek maak je deel uit van het werkvoorbereidingsteam en benje verantwoordelijk voor het tot stand komen van de technische tekeningen. Je ondersteunt de werkvoorbereiding door het maken van de technische tekeningen.


Wat ga je doen?                            

  • Je maakt technische tekeningen op basis van bestekken en eigen ontwerpen in nauw overleg of in opdracht van een van de werkvoorbereiders;
  • Je signaleert en communiceert tijdig knelpunten met de betreffende werkvoorbereider;                            
  • Je brengt jouw kennis van bestek en project over aan de betreffende werkvoorbereider.

Een uitdagende baan

De functie van technisch tekenaar is zeer veelzijdig, iedere installatie, bestaand of nieuw is anders.

Meedenken en engineeren

Je hebt gevoel voor engineering en denkt mee over het opzetten van bijvoorbeeld een e-installatie. Je bent proactief, leergierig en je bijt jezelf graag vast in projecten. Je beschikt over meer dan genoeg materiaalkennis en bent bekend met autocad en stabicad (Revit is een pre). Je hebt minimaal een MBO diploma richting elektrotechniek en passende werkervaring. 

Smit Elektra

Smit Elektra biedt een uitdagende functie binnen een vast team met enthousiaste collega’s. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en veilig & goed kunnen (samen)werken. 

Interesse in deze functie?

Stuur je schriftelijke sollicitatie incl. cv per email naar Smit Elektra t.a.v. Henk Keizer - henk@smitelektra.nl. Wil je meer informatie? Bel dan tijdens kantooruren 0299 398012.