Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Designhotel Room Mate Aitana

Smit Elektra installeert state-of-the-art elektrische installaties voor designhotel Room Mate Aitana op IJdock in Amsterdam

Het Room Mate Aitana Hotel, prachtig vormgegeven door architecten Jan Baker en Ben Loerakkar is één van de eyecatchers op het bijzondere IJdock in Amsterdam.


Internationale allure

Het bijzondere interieur naar de hand van binnenhuisarchitect Tomas Alia verschaft het hotel internationale allure. De bouw van een hotel op een locatie als het IJdock is op vele vlakken een uitdaging. Tijdsdruk, planning en logistiek vechten afwisselend om aandacht. De monteurs van Smit Elektra hadden er weinig moeite mee, ze bleven er graag een nachtje voor over in dit fameuze hotel.


High-end installatie

Onder professionele leiding van de techneuten van Smit Elektra werd het hotel voorzien van een high-end elektrische installatie. Maar liefst 283 kamers, 7 vergaderzalen, loungebars en een restaurant werden voorzien van licht, geluid, wifi, datanetwerken en de allernieuwste domotica toepassingen. Het complex is tevens voorzien van intelligente noodverlichting en als gecertificeerd branddetectiebedrijf mocht Smit Elektra het hotel tevens van een complete brandmeldinstallatie voorzien. Een bijzonder project waar onze techneuten zo nu en dan met een klein beetje weemoed aan terug denken.

Gelukkig voor hen mogen ze elk jaar weer even terug voor de verplichte keuringen en onderhoud.

Projectgegevens


De opdrachtgever; Hurks

Hurks

Hurks, een familiebedrijf die al meer dan 100 jaar vorm geeft aan de ambities van haar opdrachtgevers. hurks ontwikkeltm bouwt en onderhoudt ruimtes waar mensen comfortabel kunnen wonen, werken, winkelen en recreëren.

Foto's project