Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Park Brederode

Smit Elektra actief op misschien wel de mooiste woonlocatie van Nederland

Een bijzonder en uitzonderlijk project in Bloemendaal.

Direct grenzend aan het nationaal park Zuid Kennemerland. En daarom misschien wel de mooiste woonlocatie van Nederland. Temidden van een heus duinbos en aan de rand van het sowieso aansprekende Bloemendaal. Een mengeling van kleine en grote appartementgebouwen, vrijstaande en geschakelde villa’s en vrije kavels die allemaal prachtig zijn verwerkt in het bijzondere landschap. Slingerende wegen, hagen en paden. Kortom een droom van een project waar Smit Elektra namens Thunnissen bouw de elektrische installaties heeft mogen verzorgen.


Duinzicht

Het woongebied Duinzicht ligt aan de rand van het natuurpark en de voormalige bleekvelden. Het landschap kenmerkt zich als een groene omgeving met een romantische uitstraling. De slingerende wegen, hagen en paden zorgen voor veel sfeervolle plekjes en een intieme veilige sfeer.


Duinbeek

Een prachtige boskavel van bijna 3.000 m² aan de rustige duinrand van ‘Park Brederode', in het meest exclusieve deelgebied van het park, Duin & Beek. Het is, samen met de vrijstaande villa's, de laatste bebouwing van het park direct tegenover en met ongehinderd uitzicht op het beschermde natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Aan de ene kant heeft u dus het prachtige park, aan de andere kant beginnen de duinen.

Projectgegevens


De opdrachtgever; Thunnissen Bouw

Thunnissen Bouw

Thunnissen is actief als ontwikkelende bouwer en streeft ernaar mooie woonomgevingen te realiseren in een goede samenwerking. Met jarenlange ervaring heeft Thunnissen voldoende kennis en kunde in huis om een veelzijdige ontwikkelende aannemer te zijn voor gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en andere opdrachtgevers.

Foto's project