Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Appartementen Julianaweg Volendam

Technische installaties op duurzame energie voor appartementencomplex verzorgd door Smit Elektra

​In het centrum van Volendam is door Stichting Woningbeheer de Vooruitgang een groots appartementencomplex gerealiseerd.

FKG Architecten aan de zaan Bna tekende voor het sijlvolle ontwerp en Scholtens bouwgroep realiseerde het complex. Wederom een prachtig en duurzaam project voor Smit Elektra.


Intelligente deurautomatisering

De deskundigheid van Smit Elektra werd ingezet op het gebied van zowel deurautomatisering als energiemanagement. Zo zijn de twee appartementgebouwen met diverse ingangen voorzien van een uitgebreid videocommunicatiesysteem en intelligente deurautomatisering.


Zonnepanelen

Door Stichting Woningbeheer de Vooruitgang is tijdens de ontwikkeling van het complex tevens onderzoek gedaan naar de energieneutrale mogelijkheden. Met de hulp en expertise van Smit Elektra op het gebied van energiemanagement zijn er een aantal voorzieningen getroffen waaronder de installatie van zonnepanelen. In de entree van het complex is middels digitale meters real-time af te lezen wat deze voorzieningen daadwerkelijk opleveren en wat het tot nog toe opgeleverd heeft.

Projectgegevens


De opdrachtgever; de Vooruitgang

de Vooruitgang

Foto's project