Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

CCTV Camerasystemen

Slim beveiligen, monitoren en registreren met een CCTV camerasysteem van Smit Elektra

De modernste CCTV camerasystemen van Smit Elektra worden voor vele (beveiligings) doeleinden gebruikt. Ook zien we steeds meer toepassingen in het effectueren van bedrijfsprocessen.


‘Plaatjes doen het beter dan praatjes’.

Intelligente camerasystemen zijn niet alleen in staat om afwijkende bewegingen te constateren maar ook om personen, machines of voertuigen te registreren of zelfs te identificeren. (gezichtsherkenning, kentekenregistratie) Camerabeheerders hebben -onafhankelijk van hun locatie- 24/7 toegang tot de beelden en worden desgewenst bij afwijkende constateringen direct geïnformeerd.


Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Camera’s en software worden steeds slimmer, de opslag en distributie van data wordt steeds eenvoudiger. Dit betekent dat  camerasystemen in een breder toepassingsgebied worden ingezet dan inbraakbeveiliging alleen. Zo ziet Smit Elektra een toename in het gebruik van CCTV camerasystemen bij het beheren en controleren van geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Tevens worden onze CCTV camerasystemen ingezet ter ondersteuning van crowdcontrol bij grote evenementen.

Overzicht beveiliging en toegangscontrole:  
Toepassingen CCTV systemen
  • Inbraakbeveiliging
  • Gezichtsherkenning
  • Controle bedrijfsprocessen
  • Crowdcontrol
Meer informatie over CCTV camerasystemen? Bel of mail Theo Tol - 0299 398006
Moderne woonwensen vertalen naar intelligente en duurzame oplossingen.