Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Datanetwerk 2.0 van Smit Elektra

Klaar voor optimale systeemprestaties en Big-Data met een high-end datanetwerk van Smit Elektra

Smit Elektra voorziet in snelle en veilige informatieverwerking met high-performance datanetwerken.


Datanetwerk 2.0

In vrijwel elke moderne bedrijfsvoering speelt communicatie- en informatieverwerking een grote rol en is niet zelden van levensbelang voor bedrijfscontinuïteit. Er is steeds meer informatie en er wordt steeds meer informatie gecreëerd. Zowel de continue bereikbaarheid alswel het veilig stellen van deze informatie is een uitdaging voor veel organisaties.

Optimale systeemprestaties

Smit Elektra ontwerpt en installeert snellere, stabielere en veiligere datanetwerken die uw algehele systeemprestaties verbeteren. Wij koppelen al dan niet draadloos of over (grote) afstand uw complete systeem van communicatie- en informatiedevices.  Computers, routers, telefoons, tablets, printers, IP camera’s en beveiligingssystemen worden op alle werkplekken en op verschillende locaties probleemloos aan elkaar gekoppeld. Wij dragen zorg voor veilige en stabiele opslag van al uw gegevens, beelden, video’s etc.

Onderhoud en eigen storingsdienst

Middels UTP, FTP, glasvezelbekabeling of straalverbindingen leggen wij complexe netwerken aan voor elk soort organisatie of bedrijf. Een groep van netwerkspecialisten draagt tevens zorg voor onderhoud en bij eventuele calamiteiten staat storingsdienst 24 uur per dag stand-by.

Meer weten over telefonie & datanetwerken? Neem contact op met Theo Tol - 0299 398026
Beveiligen, monitoren en registreren met een CCTV camerasysteem