Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Inbraakbeveiliging

Smit Elektra houdt ongewenste gasten buiten met hoogwaardige inbraakbeveiliging.

De gevolgen van een inbraak in bedrijf, organisatie of woning zijn vaak nog lang voelbaar, zowel materieel als emotioneel. Smit Elektra biedt complete en/of kostenefficiënte oplossingen om kwaadwillenden geen kans te geven. 


Inventarisatie en risicoprofiel

Een volwaardig en veilige inbraak- en alarminstallatie hoeft niet per se moeilijk te zijn maar wel slim en goed doordacht. Aan de hand van een deskundige inventarisatie stelt Smit Elektra zelf een risicoprofiel op. Hieruit volgt een plan voor inbraakpreventie waarin zowel bouwkundige als elektrotechnische maatregelen opgenomen kunnen worden. Camerasystemen, alarminstallaties en slimme deurautomatisering kunnen de meest ambitieuze criminelen buiten houden of op zijn minst afschrikken. 


Feilloos werkende inbraak- en alarminstallaties

Mochten ongewenste personen toch weten binnen te dringen is het natuurlijk zaak dat de met elkaar communicerende alarm-, licht-, en deurinstallaties feilloos werken. Intelligente camerasystemen detecteren afwijkende bewegingen en leggen deze vast. Alarminstallaties sturen meldingen naar alarmcentrales, schakelen automatisch alle verlichting aan en sluiten middels deurautomatisering de binnendringers in.

Smit Elektra verzekert een storingsvrij, onderhoudsarm en feilloos werkend systeem waar u blindelings op kunt vertrouwen.

Overzicht beveiliging en toegangscontrole:
Inbraakbeveiliging in het kort:
  • Deskundige inventarisatie
  • Opstellen risicoprofiel
  • Preventieplan
  • Bouwkundige maatregelen
  • Installatie alarmsysteem
  • Beheer en Onderhoud
Meer informatie over CCTV camerasystemen? Bel of mail Theo Tol - 0299 398006
Smit Elektra ook actief op grootschalige renovatieprojecten