Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Ledverlichting

LED kan lonend zijn! En Smit Elektra rekent het voor u uit.

Het inzetten van LED verlichting als onderdeel van uw energiemanagement kan een uitdaging zijn. Return-on-investment is hierbij vaak de inzet van het spel. Smit Elektra rekent het u voor.


Ledverlichting

LED verlichting is één van die ontwikkelingen waarvan Smit Elektra reeds halverwege de jaren negentig de voordelen onderkende. Niet dat we er toen ook nog maar iets mee konden maar wel wisten we dat de ontwikkeling van LED destijds een opmars zou gaan maken gezien de energiezuinige eigenschappen. Het duurde daarna nog zeker tien jaar voordat wij in 2005 de eerste toepassingen van LED succesvol wisten in te zetten. 

Toen in 2009 in Europees verband werd besloten om alle gloeilampen van de markt te halen stonden wij reeds klaar met opgedane kennis en expertise. Sindsdien adviseert Smit Elektra met grote regelmaat bedrijven en/of organisaties hoe zij het best over kunnen stappen naar LED verlichting. Aan de hand van rekenmodellen en juiste productkeuze weet Smit Elektra de terugverdientijd te minimaliseren en zo beduidend energiezuinige resultaten te boeken.


LED als mogelijke onderdeel van uw energiemanagement

Wij monitoren en adviseren over mogelijke te treffen maatregelen voor betere energieprestaties. Elektrotechniek gaat van nature over het zo duurzaam en efficiënt mogelijk toepassen van energie en is daarmee niets nieuws voor Smit Elektra. Wij monitoren en adviseren over mogelijke te treffen maatregelen voor betere energieprestaties. LED verlichting kán daar een belangrijke bijdrage aan leveren.


De juiste maatregelen op de juiste plaats

Smit Elektra adviseert niet zonder meer LED verlichting maar kijkt altijd naar het totaalplaatje. Energiemanagement gaat namelijk ook over de juiste maatregelen op de juiste plaats. Zo blijkt in de praktijk dat automatisch in- en uitschakelen van verlichting in bepaalde ruimtes uw energieprestaties kunnen doen toenemen.

Overzicht Energiemanagement:
LED iets voor uw onderneming? Vraag het aan Rob ter Schure! Bel 0299 398007 
Deurautomatisering van Smit Elektra; er gaat een wereld voor u open