Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl
20-08-2019

Amsterdamse scholen op tijd voorzien van installaties

Amsterdamse scholen op tijd voorzien van installaties

De vakantie is voorbij! In regio Zuid zijn deze week de scholen weer van start gegaan. De komende weken zullen ook de scholen in de regio’s Midden en Noord weer beginnen.

Wij hebben echter niet stil gezeten in de vakantie en hebben flink doorgewerkt om een aantal Amsterdamse scholen te verduurzamen en voor te bereiden op de toekomst en dit alles voordat het nieuwe schooljaar begint.

Zo heeft de Twiskeschool in Amsterdam Noord vier nieuwe lokalen erbij gekregen op de eerste verdieping en werd de begane grond verbouwd. Buiten de elektrische installatie om was dit ook een goede gelegenheid om ons specialisten het datanetwerk te laten aanpassen naar de hedendaagse snelle en veeleisende tijd. Daarbij hebben we in het kader van energiebesparing ook de verlichting vervangen voor duurzame ledverlichting.

Bij de scholen De Burght, de 14e Montessorischool Jordaan en de 15e Montessorischool Maas en Waal in Amsterdam hebben we in opdracht van Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel alle alarm- en brandweersystemen geïnstalleerd.

Volgens planning is alles op tijd af gekomen en kunnen de kinderen van deze scholen weer in een fijne en veilige omgeving aan de slag.