Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Efficiënt en duurzaam laden met Smit Elektra

Smit Elektra adviseert, levert en installeert (intelligente) laadpaalsystemen

Efficiënt en duurzaam laden met Smit Elektra

In 2030 zullen er in Nederland alleen nog emissieloze auto's verkocht worden. Dit is de ambitie van de Nederlandse overheid. Bedrijven, maatschappelijke instellingen, kennisinstituten en de overheid werken in (inter)nationaal verband gezamenlijk aan een versnelde toename van elektrisch vervoer.

En dat heeft in 2017 zijn vruchten afgeworpen. Zo is het aantal elektrische auto’s in Nederland het afgelopen jaar wederom gegroeid. Hierbij is de groei voor het eerst in zijn geheel afkomstig van volledig elektrische auto’s. ​Per eind december 2017 stond de teller voor Nederland op ruim 165.000 elektrische voertuigen met 2 of meer wielen, waaruit 120.000 elektrische personenvoertuigen. Hierdoor behoort Nederland tot een van de Europese koplopers. (RVO, 2017) 

We verwachten dat 2018 een echt omslagpunt zal zijn voor elektrisch vervoer. Nu elektrisch rijden populairder wordt en fabrikanten steeds meer elektrische voertuigen aanbieden, zal het een heel gewoon beeld worden dat parkeergarages vol staan met oplaadpunten en dat bij u thuis uw buurman zijn auto oplaadt.

Smit Elektra adviseert, levert en installeert (intelligente) laadpaalsystemen

Wilt u een parkeerterrein voorzien van elektrische oplaadpunten? Of wilt u graag een elektrisch oplaadpunt bij u thuis? Dan bent u bij Smit Elektra aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van een aantal high-end producten van The New Motion en ICU.

Smit Elektra levert zowel losse laadpalen als intelligente systemen. Laadpalen en laadstations kunnen onderling gekoppeld worden. Dit biedt mogelijkheden om slimmer om te gaan met benodigde energie en aantal benodigde laadpalen. Dit gecombineerd met onze ondernemende en innovatieve inslag maakt dat wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Dynamic Load Balancing

Uitbreiding van laadpunten brengt vaak kostbare investeringen met zich mee zoals aanpassingen in de meterkast of verzwaringen van de netaansluiting. Met het door ons aangeboden slimme Dynamic Load Balancing systeem zijn toekomstige uitbreidingen eenvoudiger en goedkoper te realiseren. Door gebruik te maken van dit systeem ervaart u de voordelen van dynamisch laden. Dit systeem is een uitstekende, veilige en efficiënte oplossing om meerde laadstations op één aansluiting toe te passen. De netwerkaansluiting zal niet overbelasten en daarnaast wordt er efficiënt gebruikt gemaakt van het beschikbare vermogen.

Energie- en kostenbeheer

Volledige monitoring en direct inzicht spelen een belangrijke rol bij het effectief inzetten van laadpalen. Het stelt Smit Elektra in staat om u blijvend van advies te voorzien over nóg beter energie- en kosten beheer. Daarmee behoort een slim geprogrammeerd laadpaalsysteem tot een beslissend onderdeel van uw energiemanagement.

Waarom Smit Elektra?

Smit Elektra biedt al meer dan 50 jaar specialisme op het gebied van Elektrotechniek. Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen betreft het elektrisch laden. Voor het installeren van laadpaalsystemen maken wij gebruik van onze eigen, zeer gedreven en gespecialiseerde monteurs. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Wij hebben all-in prijzen, dus geen verborgen kosten. Wij zijn open en transparant en daardoor volledig betrouwbaar. U heeft 1 aanspreekpunt waarmee u al uw zaken kunt regelen. Smit Elektra staat voor duurzaam en efficiënt. Klaar voor de toekomst!

Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact op met ons. Tezamen met een deskundige adviseren wij u graag. Mail naar mail@smitelektra.nl of bel naar 0299-363889 
 

Extra foto's nieuwsbericht