Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl
19-10-2018

Kopersgesprekken van de ‘Broeckgouw’ bij Smit Elektra!

Kopersgesprekken van de ‘Broeckgouw’ bij Smit Elektra!

Koopmans Bouw en Smit Elektra slaan de handen ineen! De eerste 45 woningen van fase 9&10 van de ‘Broeckgouw’ te Edam-Volendam zijn verkocht en Smit Elektra verzorgt samen met Koopmans Bouw de elektrische installatie voor deze woningen. Op dit moment vinden de kopersgesprekken plaats in het nieuwe pand aan de Bellstraat.  
 

Koopmans Bouw heeft de afgelopen weken de eerste kopers uitgenodigd voor hun keuzegesprekken. Hierbij worden alle ruwbouw opties uitgelegd en besproken. Hierna volgt een adviesgesprek in onze nieuwe showroom. 
 
What you see is what you get. In onze modern uitgeruste showroom adviseren wij kopers bij het maken van hun beslissing voor elektrische installaties. Denk bijvoorbeeld aan schakelmateriaal en verlichting, alarm- en/of camerasystemen, domotica, brandmeldinstallaties en zonnepanelen.
 
Fase 9 &10 van nieuwbouwproject de ‘Broeckgouw’ te Edam-Volendam is de laatste grote bouwfase in de wijk en biedt plaats aan circa 140 woningen en 40 kavels. Centraal binnen deze woonwijk staan de begrippen identiteit, karakter, verbinden en duurzaamheid. Alle woningen in fase 9&10 worden aardgasvrij gerealiseerd. Daarnaast geldt een ruime parkeernorm van circa twee auto’s per woning en is er extra aandacht voor veiligheid in het verkeer.
 
Koopmans Bouw is een vaste partner van Smit Elektra. Zij ontwikkelen, bouwen en onderhouden woningen en utiliteitsgebouwen.

Heeft u ook een huis gekocht en wilt u zich laten informeren in onze showroom? Maak vrijblijvend een afspraak via 0299 363889 of mail naar mail@smitelektra.nl.