Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Smit Elektrotechniek partner geworden van innovatieve Sqippa

Wij mogen ons sinds kort installatiepartner noemen van het nieuwe platform Sqippa. Zowel Smit Elektrotechniek als Sqippa staan voor innovatie en verduurzaming van gebouwen.

Smit Elektrotechniek partner geworden van innovatieve Sqippa

Sqippa is een Internet of Things (IoT) platform voor het draadloos monitoren van sensoren en apparaten in een gebouw. Denk daarbij aan het signaleren van koolmonoxide, legionellagevaar, overstromingen en het monitoren van noodverlichting op afstand. Maar ook om vast te stellen of een apparaat aan onderhoud toe is of wanneer de verwarming omlaag kan. Alle apparaten praten draadloos één taal, in één open systeem.

Binnenkort plaatsen wij i.s.m. Sqippa en HBI Bisscheroux b.v.  de eerste noodverlichtingen in een bedrijfsgebouw in Amsterdam waarmee we de monitoring van deze installatie op afstand kunnen doen. Het onderhoud aan de noodverlichtingsinstallatie wordt hiermee stukken eenvoudiger. Hiermee kan onze opdrachtgever op elk moment aantonen dat hij aan zijn zorgplicht met betrekking tot onderhoud voldoet. Tevens verschaft het de juiste realtime informatie. Uiteraard zullen er in de nabije toekomst nog meer gezamenlijke en innovatieve projecten aankomen.

Meer info: www.sqippa.nl  of www.smitelektra.nl

Extra foto's nieuwsbericht