Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Unieke kans! Aan de slag als Leerling Monteur bij Smit? Wij leiden jou graag op!

Unieke kans! Aan de slag als Leerling Monteur bij Smit? Wij leiden jou graag op!

Ben jij klaar voor een baan in de elektrotechniek? Of kun je het niet afwachten en wil je graag tijdens je studie je handen uit je mouwen steken? Start dan je carrière bij Smit Elektra en ontdek alle ins en outs van de elektrotechniek. Wij bieden je een interessante werkplek met uitzicht op een vast dienstverband na je studie. Je werkt dagelijks aan de installatie of het onderhoud van zeer uiteenlopende elektrotechnische projecten.
 
De functie bestaat uit:
- Het installeren en monteren van elektrotechnische installaties
- Het bepalen van de routing van de bedrading en bekabeling.
- Het aanpassen van de installaties in overleg met de klant. 
- Werkzaamheden uitvoeren aan de hand van tekeningen of instructies.

Wat zoeken wij?
Als visitekaartje van ons bedrijf vinden wij het prettig als je er representatief uitziet. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed en ben je niet bang om vragen te stellen. Wij zoeken een echte teamplayer, iemand die communicatief sterk is en netjes onze klanten te woord kan staan. Je bent leergierig en voelt je verantwoordelijk voor jouw werk. Een (afgeronde) VMBO opleiding richting Eletrotechniek is een pré maar zeker geen must. Werk je graag met je handen en word je enthousiast van deze vacature? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden:
- Werk bij een expert op het gebied van elektrotechniek en beveiliging.
- Een uitdagend leertraject met professionele begeleiding én uitzicht op vast dienstverband.
- Een vast team met enthousiaste collega’s.
- Ruimte voor persoonlijke groei en scholing.
- Interne doorgroeimogelijkheden.
- Uitstekend salaris.
- Goede arbeidsvoorwaarden. 

Smit Elektra is een ISO 9001 gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf met meer dan 100 gemotiveerde medewerkers. Wij ontwikkelen en installeren installaties voor woningen, utiliteitsbouw en industrie in geheel Nederland.
 

Interesse in deze functie? Mail dan je sollicitatie met CV naar Smit Elektra T.a.v. René de Koning  rene@smitelektra.nl. Wil je meer informatie? Bel dan tijdens kantooruren naar 0299-398010.

Extra foto's nieuwsbericht