Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl
12-09-2019

Vacature: Projectleider Beveiligingstechniek

Vacature: Projectleider Beveiligingstechniek

Onze organisatie groeit en wij zijn daarom op zoek naar een projectleider beveiligingstechniek. Houd je van een uitdaging en houd je ervan om een project van A tot Z te begeleiden? Dan zoeken wij jou.

Functieomschrijving:
Als projectleider beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning, voortgang, operationele uitvoering en financiële afwikkeling van onze projecten op het gebied van beveiliging, toegangscontrole, camerasystemen enz.

Als schakel tussen klant en monteur ben je jezelf bewust van deze twee werelden. Je begrijpt de eisen en wensen van de klant en bent in staat dit over te brengen aan de monteurs. Daarnaast weet je jouw technische kennis en ervaring in te zetten om klanten proactief van dienst te zijn met antwoorden, uitleg en aanvullende informatie. Klanttevredenheid en een optimale inzet van technici staat daarbij voorop.

Wij vragen:
  Elektrotechnische MBO of HBO opleiding
  Leidinggevende capaciteiten
  Communicatieve vaardigheden
  Ervaring als werkvoorbereider of monteur is een pré
  Flexibele instelling
  In bezit van rijbewijs B

Wij bieden:
 Een uitdagende functie binnen een professioneel bedrijf met een vast team van enthousiaste collega’s. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en veilig en goed kunnen (samen)werken.
 Een salaris dat is afgestemd op de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
 Eventueel auto van de zaak

Smit Elektra is een ISO 9001 gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf met 100 gemotiveerde medewerkers. Wij ontwikkelen en installeren installaties voor woningen, utiliteitsbouw en industrie in geheel Nederland.

Interesse in deze functie? Mail dan je sollicitatie met CV naar Smit Elektra T.a.v. Theo Tol – TheoTol@smitelektra.nl Wil je meer informatie? Bel dan tijdens kantooruren naar 0299-398006.