Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl
14-09-2018

Waardecheque voor Stichting CarMar namens Smit Elektra

Waardecheque voor Stichting CarMar namens Smit Elektra

Stichting CarMar heeft als doel een thuis te creëren waar niet de beperkingen, maar juist de mogelijkheden en wensen van de bewoners centraal staan.

Wij, de directie en werknemers van Smit Elektra, willen hier ons steentje aan bijdragen. Daarom zagen wij de open dag op zaterdag 21 juli van ons nieuwe bedrijfspand inclusief showroom als de perfecte mogelijkheid om geld in te zamelen voor de Stichting Carmar. Gedurende deze dag werd er verzocht om in het kader van de open dag een cadeau te schenken in de vorm van een bijdrage aan Stichting Carmar. Dit leverde het mooie bedrag op van 3.500 euro.

Na een geweldig verlopen open dag kwam deze openingsactie, inclusief donatie van Smit Elektra, tot een cheque t.w.v. 3.500 euro! De cheque werd namens Smit Elektra overhandigd aan Jan Tol van Stichting Carmar door directieleden Theo Tol, René de Koning en Henk Keizer (Jan Smit was verhinderd). Deze bijdrage is bestemd voor de bouw van een (t)huis voor 16 jongvolwassenen met een visuele en/of verstandelijke beperking in De Broeckgouw werd uiteraard zeer op prijs gesteld.

Mocht u ook stichting CarMar een hart onder de riem willen steken, kunt u hier de site bezoeken.

Zie volledig krantenartikel hier.