Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Onderhoud blusmiddelen

Smit Elektra verricht jaarlijks keuringen aan uw blusmiddelen

Als gecertificeerd branddetectiebedrijf is Smit Elektra bevoegd om jaarlijks uw brandmeldinstallaties alsmede uw blusmiddelen te keuren en te onderhouden.


Gecertificeerd onderhoud

Meest belangrijk aspect aan het uitvoeren van keuringen en onderhoud aan uw blusmiddelen is natuurlijk de veiligheid voor mens en milieu. Bedrijven en organisaties zijn zelf aansprakelijk en derhalve ook wettelijk verplicht hun brandpreventie goed op orde te hebben. Naast de in Nederland geldende wettelijke verplichtingen eisen verzekeraars ook een gecertificeerd brandmeldinstallatie en brandpreventieplan.


Voor (hele) grote én kleine organisaties

Of het nu een petrochemisch multinational betreft met een complex systeem van kilometers blusleidingen of een éénmanszaak. Élk bedrijf is wettelijk verplicht jaarlijkse keuringen uit te laten voeren. Smit Elektra maakt daarin dus ook geen onderscheid. Wij komen zowel op tankstations en brandstofnetwerken van Schiphol als in kleine dorpswinkeltjes. Belangrijk is dat u én voldoet aan de wettelijke verplichtingen en de zekerheid heeft dat uw brandblusmiddelen optimaal werken.

Meer weten over onderhoud? Neem contact op met John Zoetebier, tel 0299 398014
Wij zijn gecertificeerd om o.a. NEN 3140/1010 keuringen uit te voeren