Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Beheer en onderhoud

Bedrijfszekerheid; Smit Elektra verricht duurzaam onderhoud van ál uw systemen.

Bedrijfscontinuïteit en veiligheid mogen nooit in gevaar komen. Organisaties moeten blijvend kunnen vertrouwen op elektrische installaties. Smit Elektra verricht gecertificeerd onderhoud. 

 


Bedrijfscontinuïteit

Smit Elektra pakt de dingen graag grondig aan en neemt de verantwoording over haar diensten en werkzaamheden. Naast engineering en installatie neemt het beheer een belangrijke plaats in bij het duurzaam functioneren van elektrische installaties. Bij elke opgeleverde installatie hoort een onderhoudsplan. Vanzelfsprekend beschikken wij over gecertificeerde vakmensen die alle benodigde keuringen en inspecties mogen uitvoeren. 
 


Eén monteur voor al uw systemen

Veel systemen zoals een alarm-, telefoon en lichtinstallatie zijn aan elkaar gekoppeld en dus ook van elkaar afhankelijk. De monteurs en inspecteurs van Smit Elektra zijn opgeleid om álle voorkomende inspecties en keuringen uit te voeren. U heeft dus de garantie van één aanspreekpunt, één planning voor álle technische onderdelen binnen uw organisatie of bedrijf.

Duurzaam ontwerp is duurzaam beheer!


Effectief en duurzaam onderhoud is een niet te onderschatten onderdeel van het ontwerpproces. Smit Elektra adviseert pro-actief en neemt daarin grote (eind)verantwoordelijkheid.


Technisch beheer:
Meer weten over technisch beheer? Bel of mail John Zoetebier, tel 0299 398014
Toegangscontrole van Smit Elektra; er gaat een wereld voor u open!