Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Kraaipanschool Amsterdam

Complete technische installaties van Smit Elektra in project Kraaipanschool in Amsterdam

Complete technische installaties van Smit Elektra in project Kraaipanschool in Amsterdam.

De Kraaipanschool, van origine een oude monumentale school in de Transvaalbuurt, is volledig gerenoveerd en getransformeerd tot een bijzondere woon- en zorgcomplex voor zorginstelling Cordaan. De Kraaipanschool is een ontwikkeling van ERA Contour in co-makerschip met Ymere.


Zorg voor Seniorenwoningen

Een combinatie van appartementen en zorginstanties hebben het historische pand een nieuwe bestemming gegeven waarbij het oorspronkelijk ontwerp met zorg is gerestaureerd. Het complex biedt onderdak aan senioren die de nodige zorg behoeven.


Co-makership

De gezamenlijke aanpak van ERA en Ymere hebben duidelijk huun vruchten afgeworpen. Mede door de centrale regie is de ontwikkeling en bouw van het project zelfs sneller en beter verlopen dan gepland.


Amsterdamse Nieuwbouwprijs

​Architect Arjan Hoogeveen ontving voor zijn ontwerp van de gedeelde renovatie/nieuwbouw de Amsterdams Nieuwbouwprijs 2014. Smit Elektra op zijn best. Smit Elektra is er trots op te zijn geselecteerd voor dit markante en geslaagde project. Te meer daar we talloze expertises en specialismen hebben mogen toepassen en combineren.

De Kraaipanschool is door ons voorzien van elektrische- en lichtinstallaties. Verder zijn we verantwoordelijk geweest voor de brandmeldinstallatie, het datanetwerk, deurautomatisering en deurvideosystemen.

 

Projectgegevens


De opdrachtgever; ERA Contour

ERA Contour

ERA Contour werkt samen met gemeenten, corporaties, bewoners en ontwikkelaars en creeërt buurten en wijken. Duurzame wijken waar mensen met plezier blijven wonen. Dat kunnen we niet alleen maar doen we samen. Co-creatie: samenwerken met partner en eindgebruikers. Helder en transparant en met respect voor mens en milieu.

Foto's project