Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Residence Korona Beverwijk

De Korona; Met zijn 65 meter één van de meest in het oog springende gebouw in de omgeving van IJmond.

Residence De Korona is het sluitstuk van de nieuwe Wijkerbaan in Beverwijk. Een magnifiek plan van ruim 300 woningen.

Naast de 300 woningen zijn er ook bedrijfsruimtes gecreëerd, een parkeergarage, een compleet woonzorgcentrum en nu als afsluiter de woontoren 'Residence Korona'


Wonen met uitzicht

Maar liefst 21 bouwlagen telt de nieuwe woontoren ‘Residence Korona’ in Beverwijk. Een bijzondere afsluiting van het grootschalige bouwplan ‘Wijkerbaan’. De toren zal o.a. 35 appartementen en 5 uiterst luxueuze penthouses herbergen.


Smit Elektra al jaren actief op de Wijkerbaan

Aannemer Van Rhijn Bouw is voor het overgrote deel verantwoordelijk voor de nieuwbouw van de Wijkerbaan. Reeds vanaf de eerste fase is Smit Elektra door Van Rhijn Bouw gecontracteerd voor alle voorkomende elektrotechnische installaties. Zo zijn er reeds 58 appartementen gerealiseerd, nieuwe bedrijfsruimtes, een compleet woonzorgcentrum. Twee torens met 76 stuks appartementen, een parkeergarage en nog eens 69 huurappartementen. Residence Korona is in principe de 4e en afsluitende fase van de Wijkerbaan. De oplevering van de complete herstructurering Wijkerbaan staat gepland voor 2017.

Projectgegevens


De opdrachtgever; Van Rhijn Bouw

Van Rhijn Bouw

Bouwen is topsport volgens Van Rhijn Bouw BV. Samenwerking en inzet spelen daarom een cruciale rol bij Van Rhijn. Deze werkwijze heeft de Van Rhijn Groep BV gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevend bedrijf met een uitstekende reputatie in bouwend Nederland.

Foto's project