Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Riant Wonen Aan het Water

Individuele koperswensen op gebied van elektrische installaties voor schilderachtige woonwijk aan het water.

Het woningbouwplan ‘Riant Wonen Aan het Water’ in Katwoude is een oase van rust en ruimte aan de hand van architect W3 uit Broek in Waterland.

Het plan, bestaande uit 13 vrijstaande woningen, een hooishuisboerderij, woonboerderij én een aantal huurwoningen, is prachtig gelegen aan de Purmer Ee welke uitmondt in de Gouwzee.


Individuele koperswensen

Een bijzonder aspect van dit bouwplan is de vrijheid die de kopers geboden is om hun eigen droomhuis te realiseren. Met name de vrijstaande woningen zijn geheel naar wens van de kopers gebouwd en afgebouwd. En dat geldt natuurlijk ook voor de elektrische installaties.

Smit Elektra biedt vergaande individuele kopersbegeleiding op het gebied van elektrische installaties. De een is meer dan tevreden met een ‘standaard’ kwaliteitsinstallatie. De ander wil misschien het allernieuwste op het gebied van intelligente domotocia, videocamerasystemen en energiemanagement. Voor Smit Elektra beide uiteraard geen probleem. Belangrijk in koperskeuzetrajecten is heldere communicatie met de koper en frequent overleg met de aannemer. En natuurlijk tenslotte de nazorg om er zeker van te zijn dat alles piekfijn werkt en iedereen tevreden is!

Projectgegevens

  • Locatie: Katwoude
  • Jaar oplevering: 2014
  • Opdrachtgever: Van den Hogenbouw
  • Architect: W3 Architecten - Broek in WAterland
  • Expertises: Technische installaties

De opdrachtgever; Van den Hogen Bouw

Van den Hogen Bouw

Van den Hogen Bouwbedrijven is een in Volendam gevestigd familiebedrijf en al bijna 70 jaar werkzaam als aannemer in geheel Noord Holland. Financieel gezond, een compact team, de alombekende Volendammer werkmentaliteit én alle kenmerken van een familiebedrijf.

Foto's project