Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Technische installaties voor utiliteitsbouw

Compleet ontwerp van alle mogelijk denkbare technische installaties voor verschillende markten en toepassingen.

Technische installaties; Smit Elektra ontwikkelt en levert alle denkbaar mogelijke (elektro)technische installaties voor verschillende markten en toepassingen. Engineering met de focus op samenwerking en duurzaamheid.


Technische installaties voor industrie

Smit Elektra weet wat er speelt in de industrie. De integratie en koppeling van meerdere elektrotechnische- en automatiseringssystemen behoort tot één van onze kernkwaliteiten. Een technisch totaaloverzicht en gerichte specialisatie in een breed gebied aan expertises stellen ons in staat complexe installaties te ontwerpen, te installeren en te beheren. Hierbij staan duurzaamheid en veiligheid centraal.


Technische installaties voor utiliteitsbouw

Tijden veranderen en openbare ruimtes veranderen mee. Smit Elektra is alert op deze ontwikkelingen en probeert deze altijd een stap op voor te zijn. Bij het ontwikkelen van publieke gebouwen worden wij graag in een vroeg stadium actief betrokken. Zoals de functie van gebouwen zich aanpast aan de gebruikers, zo ontwerpen en installeren wij toekomstbestendige systemen die open staan voor nieuwe techniek en ontwikkelingen.


Co-makership; samenwerken aan de beste oplossing

Smit Elektra ziet hechte samenwerking tussen organisaties als absolute voorwaarde voor het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame technische installaties. Samenwerken en het gelijkmatig bundelen van energie levert uitsluitend sterke schakels. 

Meer weten over technische installaties? Bel met Rene de Koning 0299 398010
Slimme laadpaalsystemen voor uw elektrische wagenpark!