Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Zonnepanelen voor particulieren

Zonnepanelen van Smit Elektra: méér energieprestaties met minder kosten.

Ook in Nederland schijnt er genoeg zon om op energiekosten te besparen. Smit Elektra rekent het u allemaal voor.


Genoeg zon in Nederland

In tegenstelling tot wat veel mensen denken schijtn er in Nederland genoeg zon. Genoeg in ieder geval om uw portemonnee gunstig te stemmen. Een kwestie van goed advies en de juiste zonnepaneelinstallatie. Geen huis of dak is hetzelfde dus de zonnepaneelinstallatie ook niet. de kunst zit em in maatwerk.


Smit Elektra rekent het u voor.

De enige voorwaarde voor kostenbesparend rendement is dat u over een dak beschikt van minimaal 6 m2 die min of meer op het zuiden (van zuidwest-naar-zuidoost) is gericht. Als u dat heeft zijn er al mogelijkheden. Elke woning is echter verschillend dus wilt u echt weten wat uw mogelijkheden zijn dan rekenen wij dat voor u uit. Van investering tot opbrengst en dat over langere periode(s). Zo bent u verzekerd dat uw investeringen daadwerkelijk rendement gaan opleveren.


BTW teruggave

De Nederlands staat stimuleert het gebruik van groene stroom dus bieden zij een aantal mogelijkheden om dit aantrekkelijker te maken. De subsidies voor zonnepanelen zijn min of meer al vergeven maar wel bieden ze nog steeds de gelegenheid de BTW over het aankoopbedrag terug te vorderen. Vraag onze specialisten naar de verplichte maar redelijk eenvoudig te nemen stappen om de BTW terug te vragen.