Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Smit Zonnepanelen

Zonnepanelen zakelijk voor bedrijven bij Smit Zonnepanelen

  Waarom Smit Zonnepanelen?

Smit Zonnepanelen is een onderdeel van Smit Elektrotechniek. Alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie hebben wij onder één dak. Zo heeft u maar één aanspreekpunt. 

Wij leveren u vooraf advies op maat, berekenen uw rendement, vervolgens installeren wij bij u de zonnepanelen, monitoren wij de opbrengst van uw zonnepanelen en tot slot zijn wij er ook voor de nazorg. 

Kwaliteit staat voorop en daarom zijn wij voor een persoonlijke benadering en service. Ieder pand, iedere stand en ligging is uniek en daarom krijgt u bij ons op maat gemaakt advies. Wij bieden u dan ook online geen offertes aan, maar komen graag geheel vrijblijvend bij u langs. 

 Deze bedrijven gingen u voor:

 • Apotheek Jansen  Amersfoort - 160 panelen

 • Machinewerkplaats Steur Edam - 120 panelen

 • Garage Jonk Volendam - 70 panelen

 • TTG Edam - 200 panelen

 • RKAV Volendam - 362 panelen

 • Willig Katwoude - 96 panelen

  Zonnepanelen zakelijk 

Zonnepanelen zakelijk voor bedrijven nodig? Bij Smit Zonnepanelen bent u aan het juiste adres. Uw pand voorzien van zonnepanelen is een mooie en simpele stap richting de verduurzaming van uw bedrijfsvoering. 

  Subsidie zonnepanelen zakelijk

De SDE+ subsidie is voor zakelijke grootverbruikers met aansluitingen groter dan 3 x 80 ampère. De betekenis van SDE is Stimulering Duurzame Energieproductie. Duurzame energie is natuurlijk beter voor het milieu, maakt ons land minder afhankelijk van fossiel brandstoffen en is goed voor de economie. Daarom stimuleert de overheid bedrijven middels deze subsidie. Wij helpen u graag met deze aanvraag, zodat u er geen omkijken naar heeft. 

  EIA Regeling

Voor bedrijven is het mogelijk om via de EIA subsidie regeling fiscaal voordeel te behalen. De betekenis van EIA is Energie-investeringsaftrek. Deze regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op. Het geldt voor bedrijven met installaties t/m 3 x 80 ampère. Smit Elektrotechniek kan u hierbij ontzorgen en de aanvraag voor u indienen bij de belastingdienst. 

  Lenen voor zonnepanelen

Smit Zonnepanelen heeft een groot netwerk aan financiële instellingen. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om de aanschaf van zonnepaneleninstallaties voor u te financieren middels een duurzame lening. Zo heeft de investering geen effect op uw liquiditeit. Ook hierbij kunnen wij u helpen en adviseren. 

  Prijzen & opbrengsten zonnepanelen zakelijk

Los van het duurzaamheids aspect voor de aanschaf van zonnepanelen is het natuurlijk ook belangrijk wat de kosten hiervan zijn. Onze experts komen persoonlijk bij u langs, checken de persoonlijke situatie van uw bedrijfspand en maken een offerte op maat. 

Kortom: voor het juiste advies, de beste kwaliteit en volledige ontzorging van de installatie van uw zonnepanelen bent u bij ons aan het juist adres. 


Overtuigd van onze expertise? Neem dan eens contact met ons op. 

Waarom Smit Zonnepanelen?
 • Hoog rendement
 • Snelle terugverdientijd
 • Verbetering energielabel
 • Full service
 • Zeer deskundig
 • Scherpe prijzen 
Vragen? Mail naar:
zonnepanelen@smitelektra.nl 
Uw bedrijf verduurzamen doet u met Smit Zonnepanelen!