Tel 0299 363889 | mail@smitelektra.nl

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Smit Elektra: méér energieprestaties met minder kosten.

Smit Elektra berekent, ontwerpt, levert en installeert complete zonnepaneelsystemen voor particulieren, (middel)grote organisaties en bedrijven.


Energieprestaties

Het installeren van zonnepanelen kan een directe bijdrage leveren aan de energieprestaties van veel bedrijven. Maar hoe weet u dat van tevoren? Smit Elektra rekent het u voor en adviseert over mogelijke oplossingen en biedt inzicht in de return-on-investment. In deze berekeningen worden eventuele bouwkundige maatregelen uiteraard meegenomen. In combinatie met o.a. LED verlichting en het doordacht gebruik van KNX toepassingen durven wij flinke energiebesparingen te garanderen.


Fiscaalvriendelijk voordeel

Met het gebruik van zonnepanelen geeft u vanzelfsprekend aan dat u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel heeft staan. Los daarvan biedt het uiteraard financiële voordelen in de vorm van minder energiekosten én de overheid stimuleert het gebruik middels een aantal fiscaalvriendelijke voordelen. 
Vraag er naar bij Smit Elektra, wij adviseren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.


Salderen; verrekenen van de door uw opgewekte energie

Van de energie die u opwekt gebruikt u uiteraard het grootste deel zelf. De energie die u niet gebruikt wordt ‘terug’ geleverd aan het elektriciteitsnet. Het elektriciteitsnet krijgt dus energie van u. Deze teruggeleverde elektriciteit wordt uiteindelijk verrekend met het uw energieleverancier wanneer u toch elektriciteit van het net gebruikt. Bijvoorbeeld op dagen dat er niet genoeg zon schijnt.


Registratie

Het verrekenen van de door uw geleverde energie, 'het salderen',  moet uiteraard nauwkeurig gebeuren. Uw installatie moet daarvoor geregistreerd worden anders komt u niet in aanmerking voor terugvordering van energie. Smit Elektra verzorgt dit uiteraard voor u wanneer u zonnepanelen laat installeren.

Overzicht Energiemanagement:
Uw energieprestaties verhogen met zonnepanelen? Bel of mail Martin Koning - 0299 398017
Smit Elektra verricht jaarlijks keuringen aan uw blusmiddelen